Live webinar studio, vanaf elke locatie wereldwijd

Transformeer en stream uw bijeenkomsten

Vanuit onze professionele en instapklare studio’s in Hilversum of vanaf uw elke locatie verzorgen wij interactieve webinars om uw medewerkers, klanten of doelgroep eenvoudig te bereiken.

Hierdoor wordt kostbare reistijd en het huren van een evenementenlocatie voorkomen. Deelnemers kunnen eenvoudig via bijvoorbeeld Microsoft town hall meeting , of microsoft teams, Zoom, Google Meet of ons eigen platform deelnemers aan het webinar.

Het webinar wordt volledig modulair opgebouwd en afhankelijk van uw wensen en huisstijl aangepast in de best passende opstelling inclusief kleurstelling en visuals.

Wij ontzorgen u en uw gasten achter de schermen volledig op het gebied van regie, techniek en aankleding.

25+

Jaar ervaring

250+

Successvolle cases

10+

Partners
Talkshow opstelling
L&L_NicoAlsemgeest_0088

Webinar Platforms

Zowel vanuit onze studio als op locatie ondersteunen wij alle bekende platformen zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. Daarnaast bieden we een eigen platform die geheel naar wens kan worden ingericht naar uw wensen. Voor sprekers en presentatoren bieden we uiteenlopende mogelijkheden voor de integratie van bijvoorbeeld Powerpoint, externe sprekers en interactieve polls.

Instapklare Studio's

Vanuit onze instapklare studio’s kunt u eenvoudig en snel een webinar opzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos maar denk bijvoorbeeld aan de presentatie van kwartaal- of jaarcijfers, het informeren van een salesteam, het voeren van een congres, de lancering van een nieuw product of dienst, of een Q&A over een bepaald onderwerp. Onze studio’s zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en crew.

D236B912-865C-4768-AADD-1F705A143AEC_1_105_c

Cases

Waar kunnen we u bij helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een rondleiding