Over ons

We Build Digital LIVE Experiences

Wij zorgen voor een volledige service op het gebied van camera registraties, livestreams en audiovisuele ondersteuning op elke gewenste locatie voor verschillende evenementen zoals live events, concerten, sportwedstrijden, webinars en talkshows.

We kunnen ook een hybride opstelling creëren waarbij we verschillende elementen combineren. Met behulp van onze state-of-the-art videoregie, camera’s en broadcast faciliteiten verwerken, optimaliseren en verspreiden we content naar verschillende platformen zoals televisie, Led schermen, YouTube, Vimeo, Microsoft Teams, Zoom en Facebook.

25+

Jaar ervaring

250+

Successvolle cases

10+

Partners
L&L_NicoAlsemgeest_0038

Advies en projectbegeleiding

Wij geloven dat de sleutel tot een succesvol LIVE event ligt in een zorgvuldige voorbereiding, want je kunt het live maar 1 keer goed doen. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden vanaf het allereerste idee tot aan de concrete planning. Met een scherp oog voor detail nemen wij graag alle technische zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Bij ons staat transparante communicatie centraal. Wij geloven in korte lijnen en directe betrokkenheid, zodat jij te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Ons team staat paraat om snel te schakelen en oplossingen te bieden, waardoor we flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften en onverwachte omstandigheden.

E35812B4-3AC6-40FB-A462-02744314ECC0_1_105_c
TheRock - Hilversum

The Rock - Mediapark Hilversum

BYMOBI is centraal gelegen naast het Mediapark in Hilversum, ruim voldoende gratis parkeergelegenheid met laadpalen. Direct aan de A1 en A27, en het treinstation en de bushalte zijn op loopafstand. Ons pand is beveiligd en rolstoelvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

Cases

Waar kunnen we u bij helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een rondleiding