Professionele studio's met alle faciliteiten

Transformeer en stream uw events online

Onze professionele en instapklare studio’s bevinden zich direct naast het Mediapark in Hilversum. Ze zijn volledig modulair opgebouwd en worden afhankelijk van uw wensen en huisstijl aangepast in de best passende opstelling inclusief kleurstelling en visuals.

Wij ontzorgen u en uw gasten achter de schermen volledig op het gebied van regie, techniek, aankleding en catering.

25+

Jaar ervaring

250+

Successvolle cases

10+

Partners

Multifunctionele studio opstellingen

Onze studio kan eenvoudig worden aangepast in verschillende stijlen zoals een talkshow opstelling, een boulevard setting, losse desken voor een debat, of een huiselijke sfeer voor een ontspannen gesprek.

Green Screen Studio

Vanuit onze professionele 40m2 Green Screen studio, voorzien van alle technische faciliteiten, verzorgen we eindeloze creatieve mogelijkheden voor virtuele talkshows en registraties van bijvoorbeeld een product, dienst of lancering.

Onze ervaren crew en regie zorgen voor een hoogwaardige (live) registratie. We maken gebruik van indrukwekkende visuele effecten, augmented reality-elementen en haarscherpe achtergronden om uw verhaal tot leven te brengen.

225 m² StudioXL

Naast de 2 compacte studio’s kunt u ook bij ons terecht voor een grote TV & Webinar studio die geheel naar wens in te richten is. De studio is ook aangesloten op een 4K regie met broadcast studio camera’s. Er is voldoende ruimte voor publiek en eventuele optredens tijdens uw uitzending of opname. Tevens kunt u deze ruimte ook boeken voor een event of presentatie. 

 

Hoogwaardige 4K regieruimte

Achter de schermen zorgt onze crew vanuit onze volledige vernieuwde regie dat uw event perfect in beeld wordt gebracht op het platform naar keuze. Met onze  hybride oplossingen zorgen we voor een naadloze integratie met remote sprekers en interacties met de kijkers.

Productie & Visagie

Bij onze professionele studio's draait het niet alleen om opnames. Wij zorgen voor een complete ervaring met uitgebreide catering, een speciale visagieruimte, gratis parkeergelegenheid, zodat uw project van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Cases

Waar kunnen we u bij helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een rondleiding